
500 gr krieltjes in de schil, gewassen
3 el olijfolie
0,5 tl kurkuma
2 uien, in ringen gesneden
2 teentjes knoflook, fijngesneden
300 gr spitskool, in reepjes
300 gr gemengd gehakt
bakje boemboe voor gele curry
200 ml kokosmelk
zout en peper
Verwarm de oven voor op 220C met boven- en onderwarmte. (Heteluchtoven 200 C)
Zorg de krieltjes droog zijn, snijd ze in parten en meng ze met 2 el olijfolie, de kurkuma, peper en zout.
Fruit de ui en de knoklook in 1 el olijfolie een paar minuten.
Doe het gehakt erbij en bak een paar minuten mee.
Schep de spitskool er doorheen en bak dit 4 minuten mee.
Roer de boemboe en de kokosmelk erdoor en bak nog even mee.
Breng op smaak met peper en zout.
Fruit de ui en de knoklook in 1 el olijfolie een paar minuten.
Doe het gehakt erbij en bak een paar minuten mee.
Schep de spitskool er doorheen en bak dit 4 minuten mee.
Roer de boemboe en de kokosmelk erdoor en bak nog even mee.
Breng op smaak met peper en zout.
Doe het gehakt-groentemengsel in een ingevette ovenschaal en verdeel de krieltjes erover.
Zet de schaal 40 minuten in de oven tot de aardappeltjes knapperig en goudbruin zijn.
Zet de schaal 40 minuten in de oven tot de aardappeltjes knapperig en goudbruin zijn.
Reacties
Een reactie posten