Het is bijna een jaar geleden dat ik voor het laatst iets op dit blog heb gezet. Op een of andere manier kwam het er niet van en groeide de stapel met uitgeknipte recepten weer. Daarom opnieuw een dappere poging om iets vaker van al dat lekkers dat wij eten, op het blog te ztten.
Zoals vanavond dit heerlijke, vegetarische hoofdgerecht. Lekker makkelijk en smakelijk!
2 à 3 zoete aardappels, geschild en in blokjes
2 el olijfolie
1 klein blikje mais, uitgelekt
1 klein blikje kidneybonen, uitgelekt
1 rode peper, zonder zaadjes en in stukjes
2 trostomaten, in blokjes
1 zak à 180 gr salted tortillachips, naturel
1 potje tacosaus, mild
100 gr crème fraîche
50 gr geraspte kaas
koriander of 3 bosuitjes in ringetjes (hou wat groene ringetjes achter)
Verwarm de oven voor op 220 C.
Kook de aardappelblokjes in 4 minuten beetgaar en giet af.
Verhit de olijfolie in een een koekenpan en bak de aardappelblokjes een paar minuten.
Schep de mais, bonen, rode peper, tomaat en eventueel de bosui erdoor en roerbak 3 - 4 minuten.
Schep dit groentemengsel in een overschaal en verdeel de tortillachips erover met daarop schepjes tacosaus en crème fraîche.
Bestrooi met de kaas en zet de schaal 10 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is.
Bestrooi voor serveren met koriander of de achtergehouden ringetje groene bosui.
Reacties
Een reactie posten