Het is een tijd geleden dat ik iets op het blog heb gezet, maar door een grote verbouwing en vakantie kwam het er gewoon even niet van. Evengoed hebben we natuurlijk wel lekker gegeten!
De Allerhande van augustus staat bomvol met pastarecepten en dat past wel in ons straatje. Afgelopen vrijdag hadden we niet zoveel tijd om te koken en te eten, maar gelukkig was daar dit recept dat in een kwartiertje op tafel staat. Het is nog lekker licht ook, dus een ideale maaltijd als je nog wilt sporten.
250 gr spaghetti of linguine
3 el olijfolie
2 knoflookteentjes, fijngesneden
300 gr kleine romatomaatjes of tasty tom, gehalveerd
250 gr rauwe, gepelde roze garnalen, ontdooid
60 gr rucola
Parmezaanse kaas
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op verpakking.
Verhit de olie met de knoflook in een koekenpan.
Doe de gehalveerde tomaatjes in de pan en bak ze op middelhoog vuur 3 minuten.
Voeg de garnalen toe en bak nog 3 minuten.
Breng op smaak met peper en zout.
Giet de pasta af en meng de rucola, tomaat en garnalen door de pasta.
Bestrooi met grof geraspte Parmezaanse kaas.
De Allerhande van augustus staat bomvol met pastarecepten en dat past wel in ons straatje. Afgelopen vrijdag hadden we niet zoveel tijd om te koken en te eten, maar gelukkig was daar dit recept dat in een kwartiertje op tafel staat. Het is nog lekker licht ook, dus een ideale maaltijd als je nog wilt sporten.
250 gr spaghetti of linguine
3 el olijfolie
2 knoflookteentjes, fijngesneden
300 gr kleine romatomaatjes of tasty tom, gehalveerd
250 gr rauwe, gepelde roze garnalen, ontdooid
60 gr rucola
Parmezaanse kaas
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op verpakking.
Verhit de olie met de knoflook in een koekenpan.
Doe de gehalveerde tomaatjes in de pan en bak ze op middelhoog vuur 3 minuten.
Voeg de garnalen toe en bak nog 3 minuten.
Breng op smaak met peper en zout.
Giet de pasta af en meng de rucola, tomaat en garnalen door de pasta.
Bestrooi met grof geraspte Parmezaanse kaas.
Reacties
Een reactie posten