Bij een barbecue hoort natuurlijk ook een salade. Deze iets wat aangepaste mediterrane aardappelsalade stond pas in de Hallo Jumbo en smaakte uitstekend!
1 zak voorgekookte kriel (450gr)
3 el olijfolie
1 el citroensap
1 bakje pesto-olijven
1 kleine broccoli in roosjes
300 gr tuinerwten (diepvries of vers)
basilicumblaadjes
Kook de krieltjes in 8 minuten gaar en meng ze met de olijfolie, citroensap, olijven en peper naar smaak.
Laat afkoelen tot kamertemperatuur.
Kook de broccoliroosjes in 3 minuten beetgaar.
Doe de bevroren erwtjes in een vergiet en giet de broccoli af bij de erwten en laat ze samen goed uitlekken.
Laat afkoelen tot kamertemperatuur.
Schep de broccoli en de erwten door de aardappelsalade en bestrooi met basilicumblaadjes en peper naar smaak.
1 zak voorgekookte kriel (450gr)
3 el olijfolie
1 el citroensap
1 bakje pesto-olijven
1 kleine broccoli in roosjes
300 gr tuinerwten (diepvries of vers)
basilicumblaadjes
Kook de krieltjes in 8 minuten gaar en meng ze met de olijfolie, citroensap, olijven en peper naar smaak.
Laat afkoelen tot kamertemperatuur.
Kook de broccoliroosjes in 3 minuten beetgaar.
Doe de bevroren erwtjes in een vergiet en giet de broccoli af bij de erwten en laat ze samen goed uitlekken.
Laat afkoelen tot kamertemperatuur.
Schep de broccoli en de erwten door de aardappelsalade en bestrooi met basilicumblaadjes en peper naar smaak.
Reacties
Een reactie posten