Van het voorjaar lag ik naar één van de vele kookprogramma's op tv te kijken en zag hoe de Engelse bakkoningin Mary Berry heel snel en makkelijk ijs maakte. Ik kon mij haast niet voorstellen dat het zo makkelijk was en ook nog lekker zou zijn. Nou, dat was het wel! Hieronder het basissrecept, op zich al lekker, maar je kunt er nog van alles doorheen doen. Bijvoorbeeld fruit, karamelsaus, noten, chocoladestukjes etc. Ik roerde er wat chocoladesaus en nougatine door. Mmmmm....
600 ml slagroom
1 blikje gezoete, gecondenseerde melk
Klop de slagroom tot zachte pieken.
Roer de gecondenseerde melk erdoor heen.
Zet het geheel minstens 6 uur in de vriezer.
600 ml slagroom
1 blikje gezoete, gecondenseerde melk
Klop de slagroom tot zachte pieken.
Roer de gecondenseerde melk erdoor heen.
Zet het geheel minstens 6 uur in de vriezer.
Reacties
Een reactie posten