zondag 8 december 2013

Pangsiusfilet onder een krokant laagje

Daar hou ik nou van: bijna alles in een ovenschaal, in de oven, even wachten en klaar! Het recept komt uit het kerstnummer van het C1000-magazine. Daar is het gemaakt met tilapiafilet, maar die was op dus heb ik het gemaakt met pangasiusfilet. Serveer met gebakken krieltjes, salade en een glas witte wijn.

2 pangasiusfilets
gemalen komijn
cayennepeper
30 gr tortillachips, verkruimeld
30 gr geraspte kaas
250 gr kerstomaatjes
2 bosuitjes, in ringen
2 el olijfolie

Verwarm de oven voor op 175C.
Wrijf de visfilets in met een mespuntje komijn en cayennepeper.
Leg de filets in een ruime, lage ovenschaal.
Meng de tortillachips met de kaas en verdeel dit over de vis.
Meng de tomaatjes met de bosui, peper, zout, cayennepeper en de olijfolie.
Leg dit groentemengsel naast de vis.
Zet de schaal op het rooster in de bovenste helft van de oven en laat de vis in 12 minuten gaar worden en het tortillalaagje krokant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten