
600 gr andijvie, in dunne reepjes
2 knoflookteentjes, geperst
1 el harissa
4 el kikkoman sojasaus
2 el maizena
1 el vissaus
klein scheutje oestersaus
2 gekookte eieren
klein handje sesamzaad, geroosterd
2 stengels bosui, in ringetjes
180 - 200 gr volkoren noodles
2 knoflookteentjes, geperst
1 el harissa
4 el kikkoman sojasaus
2 el maizena
1 el vissaus
klein scheutje oestersaus
2 gekookte eieren
klein handje sesamzaad, geroosterd
2 stengels bosui, in ringetjes
180 - 200 gr volkoren noodles
Kook de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit een scheutje olie in een wok en fruit de knoflook met de harissa 1 minuut.
Doe de andijvie erbij en roerbak een paar minuten tot de andijvie geslonken is.
Meng de sojasaus met de maizena en voeg dit toe aan de andijvie.
Schenk de vissaus en het scheutje oestersaus erbij en laat nog even doorkoken.
Verdeel de noodles en de andijvie met saus over 2 borden.
Halveer de eieren en leg deze op het bord erbij.
Strooi het sesamzaad en de bosui over de noodles en andijvie.
Verhit een scheutje olie in een wok en fruit de knoflook met de harissa 1 minuut.
Doe de andijvie erbij en roerbak een paar minuten tot de andijvie geslonken is.
Meng de sojasaus met de maizena en voeg dit toe aan de andijvie.
Schenk de vissaus en het scheutje oestersaus erbij en laat nog even doorkoken.
Verdeel de noodles en de andijvie met saus over 2 borden.
Halveer de eieren en leg deze op het bord erbij.
Strooi het sesamzaad en de bosui over de noodles en andijvie.
Reacties
Een reactie posten