Een makkelijk, snel stoofpotje dat de volgende dag nog lekkerder is. Dus eigenlijk een avond van te voren maken, de volgende dag nog even rijst koken en snel aan tafel!
Als je het van te voren maakt, voeg de zuivelspread dan pas toe als je de stoof weer opwarmt.
1 ui, fijngesneden
2 tenen knoflook, geperst
2 rode puntpaprika's in reepjes gesneden
300 gr tartaar
1 blik tomatenblokjes
2 el cajunkruiden
100 gr zuivelspread naturel
1 theeglas rijst
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit wat olijfolie in een ruime koekenpan en bak de tartaar rul.
Voeg de ui en knoflook toe en bak 1 minuutje mee.
Doe de reepjes paprika, de tomatenblokjes en de cajunkruiden erbij en stoof met een deksel op de pan ongeveer 10 minuten.
Roer de zuivelspread door de stoof.
Serveer met de rijst.
Reacties
Een reactie posten