In de lentefolder van de Plus staan een paar voorjaarsrecepten en dit is er één van. Een beetje bleekjes, maar wel een heel lekker kippetje! En ook nog snel te maken, zodat er veel tijd overblijft om buiten te genieten van het mooie weer.
7 el olijfolie
zout
versgemalen peper
1 flinke tl cajunkruiden
2 kipfilets
300 gr aardappelen
halve el gehakte rozemarijn
450 gr spinazie
1 teentje knoflook
Verwarm de oven voor op 200C.
Meng 3 el olijfolie met zout, peper en de cajunkruiden.
Bestrijk de kipfilets met de kruidenolie.
Boen de aardappelen met schil schoon en prik ze hier en daar in met een vork.
Pof de aardappelen in ongeveer 6 minuten net niet gaar in de magnetron.
Snijd ze in parten.
Leg de kipfilets op een bakplaat en rooster ze in circa 12 - 15 minuten gaar (en als het lukt goudbruin...)
Leg de laatste 5 minuten de aardappelparten erbij, besprenkeld met 2 el olijfolie waaraan de rozemarijn is toegevoegd.
Roerbak de spinazie in de rest van de olijfolie.
Pers het knoflookteentje erboven uit en roerbak even mee.
Breng op smaak met zout en peper.
7 el olijfolie
zout
versgemalen peper
1 flinke tl cajunkruiden
2 kipfilets
300 gr aardappelen
halve el gehakte rozemarijn
450 gr spinazie
1 teentje knoflook
Verwarm de oven voor op 200C.
Meng 3 el olijfolie met zout, peper en de cajunkruiden.
Bestrijk de kipfilets met de kruidenolie.
Boen de aardappelen met schil schoon en prik ze hier en daar in met een vork.
Pof de aardappelen in ongeveer 6 minuten net niet gaar in de magnetron.
Snijd ze in parten.
Leg de kipfilets op een bakplaat en rooster ze in circa 12 - 15 minuten gaar (en als het lukt goudbruin...)
Leg de laatste 5 minuten de aardappelparten erbij, besprenkeld met 2 el olijfolie waaraan de rozemarijn is toegevoegd.
Roerbak de spinazie in de rest van de olijfolie.
Pers het knoflookteentje erboven uit en roerbak even mee.
Breng op smaak met zout en peper.
Reacties
Een reactie posten