Dat je met zo weinig ingrediënten, zoiets lekkers kan maken! Lekker sla erbij en je hebt een heerlijke maaltijd.
250 gr spaghetti
125 gr spekblokjes
2 grote eieren + 1 dooier (of 3 eitjes + 1 dooier van eigen kippen )
75 gr geraspte Parmezaanse kaas + nog een beetje voor garnering
handje basilicum
peper
Kook de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bak de spekjes in een droge koekenpan knapperig.
Klop de eieren los en roer de Parmezaanse kaas en de fijngesneden basilicum erdoor.
Giet de spaghetti af en houd 3 eetlepels van het kookvocht achter.
Schep de spekjes en wat van het vet door de pasta en warm al roerende nog even door op het vuur.
Neem de pan van het vuur en roer het eimengsel met wat van het kookvocht door de spaghetti.
Verdeel de spaghetti over twee borden en garneer met nog wat Parmezaanse kaas en een paar basilicumblaadjes.
Verdeel de spaghetti over twee borden en garneer met nog wat Parmezaanse kaas en een paar basilicumblaadjes.
Reacties
Een reactie posten