Deze biefstuk stond afgelopen zondag op het menu. Heerlijk met geroosterde worteltjes en gepofte aardappels.
2 biefstukken
175 gr sjalotten, gepeld en in partjes
100 ml rode port
100 ml vleesbouillon of vleesfond
2 el bosvruchtenjam of andere donkere jam
0,5 el gehakte rozemarijn
Bestrooi de biefstukken met peper en zout en bak ze in 2 à 3 minuten per kant in de boter bruin.
Neem uit de pan en laat ze onder aluminiumfolie rusten.
Fruit de sjalotten 2 minuten in het achtergebleven bakvet.
Blus af met de port en voeg de bouillon toe.
Laat 3 - 4 minuten zachtjes koken.
Roer de rozemarijn en jam erdoor.
Serveer de saus met de biefstuk.
2 biefstukken
175 gr sjalotten, gepeld en in partjes
100 ml rode port
100 ml vleesbouillon of vleesfond
2 el bosvruchtenjam of andere donkere jam
0,5 el gehakte rozemarijn
Bestrooi de biefstukken met peper en zout en bak ze in 2 à 3 minuten per kant in de boter bruin.
Neem uit de pan en laat ze onder aluminiumfolie rusten.
Fruit de sjalotten 2 minuten in het achtergebleven bakvet.
Blus af met de port en voeg de bouillon toe.
Laat 3 - 4 minuten zachtjes koken.
Roer de rozemarijn en jam erdoor.
Serveer de saus met de biefstuk.
Reacties
Een reactie posten