Hutspot, maar dan helemaal anders! Couscous in plaats van aardappelen en de rookworst is ingeruild voor shoarmavlees.
Tijdens het maken van het gerecht had ik nog een beetje mijn twijfels, maar het bleek zeer goed te smaken. Het recept komt uit de Dirk, waar trouwens nog meer variaties op hutspot in staan. Misschien komen die ook nog een keertje aan de beurt.
3 el olijfolie
250 gr shoarmavlees
250 gr uien, gehakt
250 gr winterwortel, in reepjes of plakjes
150 ml tomatensap
125 gr couscous
Verwarm de olijfolie in een wok en roerbak het shoarmavlees op hoog vuur bruin.
Schep er de uien en winterwortel door en bak 2 minuten mee.
Schenk de tomatensap erbij en laat 12 - 15 minuten zachtjes stoven.
Wel de couscous intussen volgens de aanwijzingen op het pak.
Serveer de couscous met de hutspotgroenten en strooi er eventueel wat koriander over.
Tijdens het maken van het gerecht had ik nog een beetje mijn twijfels, maar het bleek zeer goed te smaken. Het recept komt uit de Dirk, waar trouwens nog meer variaties op hutspot in staan. Misschien komen die ook nog een keertje aan de beurt.
3 el olijfolie
250 gr shoarmavlees
250 gr uien, gehakt
250 gr winterwortel, in reepjes of plakjes
150 ml tomatensap
125 gr couscous
Verwarm de olijfolie in een wok en roerbak het shoarmavlees op hoog vuur bruin.
Schep er de uien en winterwortel door en bak 2 minuten mee.
Schenk de tomatensap erbij en laat 12 - 15 minuten zachtjes stoven.
Wel de couscous intussen volgens de aanwijzingen op het pak.
Serveer de couscous met de hutspotgroenten en strooi er eventueel wat koriander over.
Reacties
Een reactie posten