Gisteren hebben we weer heerlijk asperges gegeten. En eigenlijk horen er in het toetje dan aardbeien te zitten. Echt een teken van de lente!
In de Allerhande stonden deze met chocolademuffins, kwark en aardbeien gevulde jampotjes. Natuurlijk kun je het ook ergens anders in serveren, maar het geeft wel een leuke effect.
De muffins kun je kant-en-klaar kopen of natuurlijk zelf maken zoals je hier kunt lezen.
250 gr volle Franse kwark
kwart vanillestokje
1,5 el poedersuiker
1 à 2 chocolademuffins
aardbeien
een paar blaadjes munt
Halveer het vanillestokje en schraap het merg eruit.
Roer het merg en de poedersuiker door de kwark.
Verkruimel de muffins en verdeel de stukjes cake over de potjes.
Schep de kwark op de kruimels.
Halveer de aardbeien en verdeel deze over de kwark.
Strooi er nog wat poedersuiker overheen en garneer met een paar muntblaadjes.
In de Allerhande stonden deze met chocolademuffins, kwark en aardbeien gevulde jampotjes. Natuurlijk kun je het ook ergens anders in serveren, maar het geeft wel een leuke effect.
De muffins kun je kant-en-klaar kopen of natuurlijk zelf maken zoals je hier kunt lezen.
250 gr volle Franse kwark
kwart vanillestokje
1,5 el poedersuiker
1 à 2 chocolademuffins
aardbeien
een paar blaadjes munt
Halveer het vanillestokje en schraap het merg eruit.
Roer het merg en de poedersuiker door de kwark.
Verkruimel de muffins en verdeel de stukjes cake over de potjes.
Schep de kwark op de kruimels.
Halveer de aardbeien en verdeel deze over de kwark.
Strooi er nog wat poedersuiker overheen en garneer met een paar muntblaadjes.
Reacties
Een reactie posten