Ik kon het natuurlijk niet laten om vorige week in Engeland een kooktijdschrift te kopen. Het werd de Woman&Home Feel Good Food; een mooi tijdschrift met foto's waar je van gaat watertanden. Deze kip komt uit het hoofdstuk Smart Idea, want door een beetje extra kip te nemen, is het eten voor morgen ook al weer voorzien van een hoofdingrediënt. Maar dat komt dus morgen!
6 kippendijenfilets
4 drumsticks
1 rode paprika, in stukken
1 courgette, in plakken
8 nieuwe aardappeltjes, in grove stukken
groene olijven
6 cocktailtomaten
2 el gedroogde oregano
grof zeezout
chilivlokken
4 el olijfolie
Verwarm de oven voor op 200C.
Doe de kip met de paprika, aardappel, courgette en olijven in een grote braadslee.
Bestrooi met zeezout, oregano en olijfolie.
Zet de schaal 30 minuten in de oven.
Leg de tomaten erbij en bak nog 15 minuten.
Hou 2 kippendijenfilets en 2 drumsticks apart voor morgen.
Serveer de rest met een groene salade.
Reacties
Een reactie posten