We zijn in Engeland, dus een echt Engels toetje vandaag. Warme custardsaus is erg lekker hierbij en het handige is dat custardsaus hier kant-en-klaar wordt verkocht. Alleen nog even opwarmen.
3 appels, geschild en in stukjes
50 gr suiker
1 el water
1 ei
0,5 tl vanille-extract
30 gr zelfrijzend bakmeel
0,5 tl koekkruiden
Verwarm de oven voor op 180C.
Vet een kleine bakvorm in.
Doe de appels met de helft van de suiker en het water in een pan en kook ongeveer 8 minuten tot de appels uit elkaar vallen.
Doe de appels in de bakvorm, zonder het vocht.
Klop het ei met de rest van de suiker schuimig.
Voeg het vanille-extract en de koekkruiden toe.
Schep het zelfrijzend bakmeel erdoor.
Schenk het beslag over de appels en bak 20-25 minuten in de oven gaar en goudbruin.
Serveer met room of custard.
Reacties
Een reactie posten