Een gerecht dat in 15 minuten op tafel staat! Het kan echt met deze pasta uit de Hallo Jumbo. Het is vrij zwaar, daarom zijn een blaadje sla en een glas witte wijn eigenlijk onmisbaar.
250 gr spaghetti
1 el olijfolie
150 gr katenspek in reepjes
1 teentje knoflook, geperst
1 bakje zuivelspread natural light à 150 gr
100 ml melk
bieslook
Kook de spaghetti gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olijfolie in een pan en bak de katenspekreepjes 5 minuten.
Voeg de knoflook, zuivelspread en melk toe en roer tot je een lichtgebonden saus hebt.
Breng op smaak met vers gemalen zwarte peper.
Giet de spaghetti af en roer de saus erdoor.
Knip er wat bieslook over en serveer met een groene salade.
250 gr spaghetti
1 el olijfolie
150 gr katenspek in reepjes
1 teentje knoflook, geperst
1 bakje zuivelspread natural light à 150 gr
100 ml melk
bieslook
Kook de spaghetti gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olijfolie in een pan en bak de katenspekreepjes 5 minuten.
Voeg de knoflook, zuivelspread en melk toe en roer tot je een lichtgebonden saus hebt.
Breng op smaak met vers gemalen zwarte peper.
Giet de spaghetti af en roer de saus erdoor.
Knip er wat bieslook over en serveer met een groene salade.
Reacties
Een reactie posten