Dit is er eentje in de categorie: een beetje vreemd, maar wel lekker! In de Hallo van de Jumbo staan deze schorseneren. Het was vooral de pastasaus die we van te voren niet helemaal konden plaatsen, maar al met al was het een smakelijke maaltijd.
500 gr schorseneren
100 gr Coburger ham, in plakken
100 gr roomkaas met gember
2 el boter
half potje pastasaus tradizionale
2 el slagroom
aardappelkroketjes of -balletjes
Spoel het zand van de schorseneren, schil ze met de dunschiller en snij ze in stukken van 5 à 6 cm.
Leg ze meteen in water met een scheutje azijn om het verkleuren tegen te gaan.
Kook de schorseneren in 10 - 15 minuten beetgaar.
Verwarm de grill voor.
Verhit het vet in een frituurpan.
Smeer op ieder plakje ham wat roomkaas en wikkel de schorseneren in de ham.
Leg ze in een ondiepe ovenschaal en bestrijk ze met gesmolten boter.
Schuif de schaal onder de grill en laat de ham in 5 minuten knapperig worden.
Verhit ondertussen de pastasaus met de slagroom en frituur de aardappelkroketjes.
Serveer de schorseneren met de kroketjes en de pastasaus.
500 gr schorseneren
100 gr Coburger ham, in plakken
100 gr roomkaas met gember
2 el boter
half potje pastasaus tradizionale
2 el slagroom
aardappelkroketjes of -balletjes
Spoel het zand van de schorseneren, schil ze met de dunschiller en snij ze in stukken van 5 à 6 cm.
Leg ze meteen in water met een scheutje azijn om het verkleuren tegen te gaan.
Kook de schorseneren in 10 - 15 minuten beetgaar.
Verwarm de grill voor.
Verhit het vet in een frituurpan.
Smeer op ieder plakje ham wat roomkaas en wikkel de schorseneren in de ham.
Leg ze in een ondiepe ovenschaal en bestrijk ze met gesmolten boter.
Schuif de schaal onder de grill en laat de ham in 5 minuten knapperig worden.
Verhit ondertussen de pastasaus met de slagroom en frituur de aardappelkroketjes.
Serveer de schorseneren met de kroketjes en de pastasaus.
Reacties
Een reactie posten