Vandaag heb ik weer een late dienst, waardoor ik op mijn werk moet eten. Daarom heb ik net deze salade in elkaar gedraaid en gaat de helft zometeen in een bakje mee naar het werk. En voor manlief staat dan de andere helft klaar!
250 gr sperziebonen
75 gr sugar snaps
half potje witte bonen (à 360 gr)
400 gr krieltjes
2 kipfilets, in blokjes of reepjes
kipkruiden
4 el mayonaise
2 el yoghurt
1 el gedroogde oregano
2 el fijn geknipte bieslook
peper en zout
Bestrooi de kip met de kruiden en bak de blokjes of reepjes goudbruin en gaar.
Kook de krieltjes in 8 minuten beetgaar en spoel ze na met koud water.
Kook de sperziebonen en sugar snaps beetgaar in 5 minuten en spoel ze ook na met koud water.
Spoel de witte bonen schoon met water.
Maak een dressing van de mayonaise, yoghurt, oregano, bieslook, peper en zout en schep de groenten en kip door de dressing.
250 gr sperziebonen
75 gr sugar snaps
half potje witte bonen (à 360 gr)
400 gr krieltjes
2 kipfilets, in blokjes of reepjes
kipkruiden
4 el mayonaise
2 el yoghurt
1 el gedroogde oregano
2 el fijn geknipte bieslook
peper en zout
Bestrooi de kip met de kruiden en bak de blokjes of reepjes goudbruin en gaar.
Kook de krieltjes in 8 minuten beetgaar en spoel ze na met koud water.
Kook de sperziebonen en sugar snaps beetgaar in 5 minuten en spoel ze ook na met koud water.
Spoel de witte bonen schoon met water.
Maak een dressing van de mayonaise, yoghurt, oregano, bieslook, peper en zout en schep de groenten en kip door de dressing.
Reacties
Een reactie posten