De laatste paar dagen geen tijd gehad om nieuwe gerechten op het blog te zetten, maar vanavond 4 nieuwe dingen gegeten dus er komt de komende dagen wel weer wat aan!
Om te beginnen deze carpaccio. Ik schreef pas al over rundvlees uit Baambrugge, nou daar zit ook altijd carpaccio bij. Je moet 'm alleen nog even zelf aankleden.
kant-en-klare carpaccio of heel dun gesneden ossenhaas
sla, bijvoorbeeld rucolamelange
olijfolie en balsamicoazijn
pijnboompitten
grote stukken schaafsel van parmezaanse kaas
Leg een beetje sla op een bordje.
Besprenkel met olijfolie en balsamicoazijn.
Leg de plakjes vlees erover.
Bestrooi met de kaas en de pijnboompitten.
Druppel er nog een beetje olijfolie over en leg er een paar blaadjes rucola op.
Om te beginnen deze carpaccio. Ik schreef pas al over rundvlees uit Baambrugge, nou daar zit ook altijd carpaccio bij. Je moet 'm alleen nog even zelf aankleden.
kant-en-klare carpaccio of heel dun gesneden ossenhaas
sla, bijvoorbeeld rucolamelange
olijfolie en balsamicoazijn
pijnboompitten
grote stukken schaafsel van parmezaanse kaas
Leg een beetje sla op een bordje.
Besprenkel met olijfolie en balsamicoazijn.
Leg de plakjes vlees erover.
Bestrooi met de kaas en de pijnboompitten.
Druppel er nog een beetje olijfolie over en leg er een paar blaadjes rucola op.
Reacties
Een reactie posten