Een lekker snel en winters toetje, deze peren-kruimeltaartjes uit het Jumbo-magazine. Serveer met een flinke dot slagroom en doe zoals wij met de rest van de slagroom: maak een Irish Coffee voor na het dessert!
1 stevige, flinke handpeer, geschild en in blokjes
1 el honing
25 gr koude (gezouten) roomboter
25 gr bloem
25 gr suiker
1/4 tl speculaas- of koekkruiden
slagroom
2 kleine ovenschaaltjes, ingevet
Verwarm de oven voor op 180C.
Meng de perenblokjes met de honing en verdeel de blokjes over de twee schaaltjes.
Meng de boter, bloem, suiker en kruiden met de hand tot een kruimeldeeg.
Verdeel de kruimels over de peren en bak de kruimeltaartjes in 25 minuten goudbruin in de oven.
Laat de perentaartjes 10 minuten afkoelen en serveer ze warm met een flinke lepel stijfgeklopte, gezoete slagroom.
1 stevige, flinke handpeer, geschild en in blokjes
1 el honing
25 gr koude (gezouten) roomboter
25 gr bloem
25 gr suiker
1/4 tl speculaas- of koekkruiden
slagroom
2 kleine ovenschaaltjes, ingevet
Verwarm de oven voor op 180C.
Meng de perenblokjes met de honing en verdeel de blokjes over de twee schaaltjes.
Meng de boter, bloem, suiker en kruiden met de hand tot een kruimeldeeg.
Verdeel de kruimels over de peren en bak de kruimeltaartjes in 25 minuten goudbruin in de oven.
Laat de perentaartjes 10 minuten afkoelen en serveer ze warm met een flinke lepel stijfgeklopte, gezoete slagroom.
Reacties
Een reactie posten