Het is niet zo dat we de afgelopen dagen niets gegeten hebben, maar het kwam er niet van om het recept op het blog te zetten of we aten iets dat er al op staat. Deze tartaartjes uit de Boodschappen kenden we nog niet. Meestal vind ik een tartaartje niet zo veel aan, maar met deze tapenade en brie is het best wel heel lekker.
2 tartaartjes
4 plakjes brie (ca. 75 gram)
1 kleine ui, fijngesnipperd
1 teentje knoflook, fijngehakt
1 rode paprika, in miniblokjes
150 gr kastanjechampignons, fijngehakt
1 tl tijmblaadjes
olijfolie
boter
Verhit 1 el olie in een pan en fruit de ui en knoflook 2 minuten.
Voeg de paprika toe en bak 1 minuut.
Schep de champignons en de tijm erdoor en bak nog 2 minuten.
Breng op smaak met zout en peper.
Houd de tapenade warm.
Verwarm de ovengrill.
Bestrooi de tartaartjes met zout en peper.
Verhit 2 el olijfolie en een klein klontje boter in een koekenpan.
Bak de tartaartjes in 2 minuten per kant goudbruin.
Leg op een bakplaatje en verdeel er een dikke laag tapenade over.
Leg de brie erop en laat deze onder de grill licht smelten.
Serveer met gebakken krieltjes, sperziebonen en de rest van de tapenade.
2 tartaartjes
4 plakjes brie (ca. 75 gram)
1 kleine ui, fijngesnipperd
1 teentje knoflook, fijngehakt
1 rode paprika, in miniblokjes
150 gr kastanjechampignons, fijngehakt
1 tl tijmblaadjes
olijfolie
boter
Verhit 1 el olie in een pan en fruit de ui en knoflook 2 minuten.
Voeg de paprika toe en bak 1 minuut.
Schep de champignons en de tijm erdoor en bak nog 2 minuten.
Breng op smaak met zout en peper.
Houd de tapenade warm.
Verwarm de ovengrill.
Bestrooi de tartaartjes met zout en peper.
Verhit 2 el olijfolie en een klein klontje boter in een koekenpan.
Bak de tartaartjes in 2 minuten per kant goudbruin.
Leg op een bakplaatje en verdeel er een dikke laag tapenade over.
Leg de brie erop en laat deze onder de grill licht smelten.
Serveer met gebakken krieltjes, sperziebonen en de rest van de tapenade.
Reacties
Een reactie posten