Weer een lekkere, snelle pasta!
250 gr tagliatelle
150 gr diepvriesdoperwten
100 gr bakbacon in reepjes
2 geperste teentjes knoflook
1 bekertje ricotta
1 bekertje slagroom
parmezaanse kaas
zwarte peper
gedroogde tijm
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Voeg de laatste twee minuten de erwtjes toe.
Bak de bacon uit in een beetje boter.
Voeg de knoflook en ricotta toe.
Doe er zoveel slagroom bij dat het een mooie saus wordt.
Verwarm langzaam tot de saus heet is.
Breng op smaak met veel zwarte peper en tijm.
Meng de saus met de pasta en de erwten.
Strooi er een ruime hoeveelheid kaas over.
Smaakt prima bij een glas Marlborough Chardonnay, 2009, Flying Kiwi.
250 gr tagliatelle
150 gr diepvriesdoperwten
100 gr bakbacon in reepjes
2 geperste teentjes knoflook
1 bekertje ricotta
1 bekertje slagroom
parmezaanse kaas
zwarte peper
gedroogde tijm
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Voeg de laatste twee minuten de erwtjes toe.
Bak de bacon uit in een beetje boter.
Voeg de knoflook en ricotta toe.
Doe er zoveel slagroom bij dat het een mooie saus wordt.
Verwarm langzaam tot de saus heet is.
Breng op smaak met veel zwarte peper en tijm.
Meng de saus met de pasta en de erwten.
Strooi er een ruime hoeveelheid kaas over.
Smaakt prima bij een glas Marlborough Chardonnay, 2009, Flying Kiwi.
Reacties
Een reactie posten