Als ik goulash maak, doe ik dat meestal met een zakje van Honig, maar in de nieuwste Delicious staat een recept voor snelle goulash. Vanavond dus deze variant op het menu.
2 halve kipfilets in vrij grote stukken
2 gele paprika's in reepjes
1 groene paprika in reepjes
6 sjalotjes in vieren
1 blikje tomatenpuree
1 blik tomaten in blokjes à 400 gram
2 el pikante paprikapoeder
halve el karwij- of kummelzaad
schepje crème fraîche
rijst voor erbij
Bestrooi de kip met zout en peper en bak in een beetje boter goudbruin.
Voeg de paprika en sjalotten toe en bak een paar minuten.
Voeg de tomatenpuree, paprikapoeder en karwijzaad toe en bak enkele minuten mee.
Voeg de tomaatblokjes met vocht en 100 ml water toe en laat op zacht vuur 25 minuten stoven.
Serveer met een schepje crème fraîche en rijst.
Reacties
Een reactie posten