2 halve kipfilets in stukjes
garam masala
1 courgette in dobbelsteentjes
1 ui, gesnipperd
1 geperst teentje knoflook
1 groene spaanse peper in ringetjes
1 tl komijnpoeder
1 el kerriepoeder
scheutje gembersiroop
scheutje kokosmelk
1 granny smith in kleine blokjes
paar slabladeren
bieslook
peterselie
6 tortilla's
roomkaas met kruiden
Meng de courgette met zout en laat 10 minuten uitlekken.
Verwarm de ovengrill en grill de courgetteblokjes tot ze beginnen te verkleuren.
Vermeng de kip met de garam masala en bak de stukjes gaar in een beetje olie.
Neem uit de pan en laat afkoelen.
Fruit de ui 5 minuten met de knoflook en de spaanse peper.
Voeg de kerrie en komijnpoeder toe en de gembersiroop.
Voeg de kokosmelk toe tot er een dikke pap ontstaat.
Maak met de staafmixer het mengsel tot een gladde saus.
Meng de sla, kip, courgette, bieslook, peterselie en saus.
Besmeer de tortilla's met de kruidenroomkaas en verdeel de curry erover.
Rol op tot wraps.
Je kunt ze koud eten of in aluminiumfolie opwarmen in de oven.
Reacties
Een reactie posten