Een frisse amuse of borrelhapje!
Voor 12 rolletjes:
1 goudreinet, geschild en in kleine blokjes
25 gr peterselie, fijngesneden
3 lente-uitjes, fijngesneden
1 el mayonaise
0,5 el citroensap
100 gr roomkaas
scheutje melk
bieslook
12 plakjes rauwe ham, bijvoorbeeld Ganda of Parma
Meng de appel met de peterselie, lente-ui, mayonaise en het citroensap.
Meng de roomkaas met een scheutje melk zodat het dik vloeibaar is.
Meng de bieslook erdoor en breng op smaak met peper en zout.
Vul elk hamplakje met een lepel vulling en rol ze op.
Serveer met de bieslooksaus.
Voor 12 rolletjes:
1 goudreinet, geschild en in kleine blokjes
25 gr peterselie, fijngesneden
3 lente-uitjes, fijngesneden
1 el mayonaise
0,5 el citroensap
100 gr roomkaas
scheutje melk
bieslook
12 plakjes rauwe ham, bijvoorbeeld Ganda of Parma
Meng de appel met de peterselie, lente-ui, mayonaise en het citroensap.
Meng de roomkaas met een scheutje melk zodat het dik vloeibaar is.
Meng de bieslook erdoor en breng op smaak met peper en zout.
Vul elk hamplakje met een lepel vulling en rol ze op.
Serveer met de bieslooksaus.
Reacties
Een reactie posten