Ik had het pas met iemand over de vernieuwde Allerhande en zij heeft hetzelfde gevoel als ik. Het is niet meer wat het geweest is. Zo staan er weinig echt nieuwe dingen in. Dat geldt ook voor deze pasta, maar ondanks dat was het wel heel erg lekker. Vooral met een glas witte wijn erbij!
250 gr spaghetti
125 gr magere spekreepjes
1 kleine prei, in ringetjes gesneden
ca. 80 gr groene pesto
450 gr spinazie
Parmezaanse kaas
Kook de spaghetti gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bak intussen de spekreepjes in een koekenpan zonder olie of boter in 5 minuten uit.
Voeg de prei toe en bak die 3 minuten mee.
Voeg de pesto toe en breng op smaak met peper.
Voeg de spinazie in delen toe en laat al omscheppend slinken.
Schep het mengsel door de spaghetti.
Serveer met grof geraspte Parmezaanse kaas.
250 gr spaghetti
125 gr magere spekreepjes
1 kleine prei, in ringetjes gesneden
ca. 80 gr groene pesto
450 gr spinazie
Parmezaanse kaas
Kook de spaghetti gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bak intussen de spekreepjes in een koekenpan zonder olie of boter in 5 minuten uit.
Voeg de prei toe en bak die 3 minuten mee.
Voeg de pesto toe en breng op smaak met peper.
Voeg de spinazie in delen toe en laat al omscheppend slinken.
Schep het mengsel door de spaghetti.
Serveer met grof geraspte Parmezaanse kaas.
Reacties
Een reactie posten