Ja mam, weer pasta! Deze keer een recept van een Amerikaanse website
2 halve kipfilets in stukjes
3 tl cajunkruiden
1 rode paprika in reepjes
1 groene paprika in reepjes
1 rode ui in ringen
3 geperste teentjes knoflook
4 Roma tomaten in stukjes
250 ml kippenbouillon van tablet
100 ml witte wijn
125 ml crème fraîche
cayennepeper
peper en zout
250 gr tagliatelle
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking
Bestrooi de kip met de cajunkruiden en bak de stukjes in een klontje boter en scheutje olijfolie bruin.
Haal kip uit de pan, voeg eventueel weer een beetje olie toe en bak de paprika, ui en knoflook voor een paar minuten.
Voeg de tomaten toe en bak nog eens een halve minuut.
Haal de groenten uit de pan.
Doe de bouillon en wijn in de pan en roer de aanbaksels los.
Voeg de crème fraîche toe, breng het geheel aan de kook en laat een beetje inkoken.
Doe de groenten er weer bij en breng op smaak met de cayennepeper, peper en zout.
Maak de saus eventueel aan met een beetje maizena als hij erg dun blijft.
Doe de tagliatelle in een schaal en verdeel de saus erover.
Reacties
Een reactie posten