Eén van onze favorieten!
2 à 3 enkele kipfilets in reepjes
klein blikje tomatenpuree
1/2 kaneelstokje
1 kruidnagel
2 -3 takjes rozemarijn
1 dl rode wijn
1 dl kippenbouillon
250 gram sjalotjes
250 gram kerstomaatjes
maizena
pasta
Kook de pasta.
Bak de kipfilet in een beetje olijfolie.
Roer de tomatenpuree erdoor en bak even aan.
Voeg kaneelstokje, kruidnagel, rozemarijn, rode wijn en bouillon toe.
Laat zachtjes ongeveer 20 minuten stoven.
Bak in een andere pan de uitjes in ongeveer 10 minuten lichtbruin.
Voeg de uitjes en tomaatjes toe aan de kip en stoof nog 5 minuten.
Als de saus erg dun is, dan nog even aanmaken met een beetje maizena.
Serveer met de pasta.
Genieten met een glaasje rode wijn erbij!
Reacties
Een reactie posten