We zitten een weekje in Limburg in een gedeelte van een vakwerkboerderij uit 1704. Een beetje behelpen in het kleine keukentje, maar evengoed kunnen we lekker eten. Zoals deze zomerstoofschotel.
3 ons shoarmavlees
1 komkommer, in stukje gesneden
1 rode paprika, in stukjes gesneden
zakje mix voor chili con carne
1 zak aardappelpartjes
1 dl tomatenketchup
Leng de tomatenketchup aan met water tot een dunne saus en meng met de sausmix.
Bak het vlees bruin in een beetje boter.
Haal het vlees uit de pan en bak de aardappelpartjes 8 minuten in het achtergebleven vet.
Voeg de paprika en komkommer toe en bak weer 5 minuten.
Voeg de saus toe en laat een kwartiertje stoven tot alles gaar is.
3 ons shoarmavlees
1 komkommer, in stukje gesneden
1 rode paprika, in stukjes gesneden
zakje mix voor chili con carne
1 zak aardappelpartjes
1 dl tomatenketchup
Leng de tomatenketchup aan met water tot een dunne saus en meng met de sausmix.
Bak het vlees bruin in een beetje boter.
Haal het vlees uit de pan en bak de aardappelpartjes 8 minuten in het achtergebleven vet.
Voeg de paprika en komkommer toe en bak weer 5 minuten.
Voeg de saus toe en laat een kwartiertje stoven tot alles gaar is.
Reacties
Een reactie posten