De soep is al bijna op, daarom maar een foto van de hoofdingrediënten!
zonnebloemolie
1 grote ui
2 tl sambal badjak
2 ons pindakaas met nootjes
3 ons sperziebonen
1 paksoi
1 enkele kipfilets
scheut kokosmelk
citroensap
2 kippenbouillontabletten
2 ons taugé
2 hardgekookte eieren
Fruit de gesnipperde ui ongeveer 10 min aan op laag vuur in de olie.
Pocheer de kipfilet in water langzaam gaar.
Voeg de sambal en de pindakaas toe aan de uien en roer totdat het goed gemengd is.
Voeg 1 liter water en de bouillontabletten toe.
Voeg de sperziebonen toe en laat 6 minuten zachtjes koken.
Voeg de in repen gesneden paksoi toe en laat weer 6 minuten koken.
Voeg een flinke scheut kokosmelk toe en breng op smaak met citroensap.
Voeg de taugé en de eieren toe.
Verwarm alles nog even goed door.
Reacties
Een reactie posten