Volgens het recept moet er een rode ui in, maar overal waar ik kwam waren de rode uien op. Daarom een gewone ui genomen en dat was ook heel erg lekker!
200 gr kipfilet in brede repen
cajunkruiden
1 rode ui in partjes
1 teentje knoflook, geperst
1,5 dl water
half bouillonblokje
1 el balsamicoazijn
250 gr cherrytomaatjes, gehalveerd
75 gr feta
basilicum
Bestrooi de kip met kruiden en bak de repen in een grillpan aan alle kanten
bruin.
Neem de kip uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie.
Bak de ui zachtjes 2 minuten, voeg halverwege de knoflook toe.
Voeg het water en het bouillonblokje toe en laat 5 minuten zachtjes sudderen.
Doe de azijn erbij en laat weer 2 minuten zachtjes pruttelen.
Zet het vuur iets hoger en voeg de tomaatjes toe.
Laat nog even doorwarmen tot de tomaatjes warm zijn.
Bestrooi met zout en peper.
Serveer de kip met de tomaten en bestrooi met feta en basilicum.
Lekker met afbreekbroodjes of ciabatta.
Reacties
Een reactie posten