Een fris, makkelijk recept uit de eerste Allerhande van dit jaar.
300 gr gehakt
3 el Indiase currypasta (Patak)
1 grote ui, gesnipperd
1 blik tomatenblokjes (400 gr)
300 gr winterpeen, in schuine plakken
1 pak naanbrood
200 ml magere yoghurt
Meng het gehakt met 1 el currypasta, peper en zout en draai er balletjes van.
Bak de gehaktballetjes 10 minuten in een beetje boter.
Haal de balletjes uit de pan en bak de ui 3 minuten met de rest van currypasta in het achtergebleven vet.
Voeg de tomatenblokjes toe en bak 5 minuten mee.
Kook ondertussen de peen in 10 minuten beetgaar.
Bereid het naanbrood volgens de aanwijzing op de verpakking.
Doe de gehaktballetjes bij de saus en warm 2 minuten mee.
Voeg de yoghurt toe en verwarm 1 minuut zonder te koken.
Serveer met de peen en het brood.
Reacties
Een reactie posten