Een makkelijke eenpansmaaltijd uit de Weight Watchersbijlage van het AD.
200 gr rundertartaar
1 ui, gesnipperd
1 teentje knoflook, geperst
1 groene paprika in stukjes
1 blikje à 400 gr. kidney beans
1 blikje à 140 gr mais
1 tomaat in stukjes
100 gr rijst
1 groentebouillonblokje
250 ml water
1 tl komijn
1 tl chilipoeder
paprikapoeder
Fruit de ui en knoflook in een beetje olijfolie.
Voeg de tartaar toe en bak het rul.
Breng op smaak met zout, komijn en chilipoeder.
Voeg de paprika, kidneybonen en mais toe en bak 5 minuten mee.
Voeg de rijst, water en het bouillonblokje toe en laat in 10 minuten gaar worden.
Voeg de tomaatstukjes toe en warm nog even goed door.
Breng het geheel op smaak met paprikapoeder en eventueel nog wat chilipoeder.
Reacties
Een reactie posten