In het originele recept zit tonijn op water uit een blikje. Maar aangezien ik dat echt niet lekker vind, doe ik 'mijn' gedeelte kipfilet. De tonijn kwam er deze keer zowiezo niet aan te pas, in de kast stond nog een blikje makreel uit een kerstpakket.
90 gr pasta
2 stengels bleekselderij, in stukjes
1 klein blikje mais
1 tomaat of een paar cherry-tomaatjes, in stukjes of gehalveerd
1 blikje tonijn op water / 100 gr kipfilet (vleeswaren)
2 zongedroogde tomaten (niet op olie)
1,5 el mayonaise
1,5 el yoghurt
1 zakje Salad Mix Italiaanse kruiden (Calvé)
Kook de pasta gaar.
Week de zongedroogde tomaten 10 minuten in heet water.
Meng de pasta, bleekselderij, mais, in reepjes gesneden zongedroogde tomaat, tomaat, tonijn of kipfilet.
Maak een dressing van de mayonaise, yoghurt en kruidenmix.
Schep de dressing door de salade.
Reacties
Een reactie posten