Deze pasta uit de folder van Gall & Gall lijkt een beetje op onze favoriete pasta, maar is toch net weer even anders. Maar ook heel erg lekker! Dit recept is eigenlijk voor 4 personen, maar wij hebben het met z'n tweetjes opgegeten.
350 gr kerstomaatjes
3 el olijfolie
1 el balsamicoazijn
1 el honing
peper en zout
300 gr pasta
250 gr ricotta
1 volle el rode pesto
60 gr Parmezaanse kaas
40 gr rucola
Verwarm de oven voor op 225C.
Leg de kerstomaatjes op een bakblik en prik ze een paar keer in met een cocktailprikker.
Meng de olie, azijn, honing, peper en zout en schenk de dressing over de tomaatjes.
Zet het bakblik 15 minuten in de oven.
Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Roer de ricotta los met de pesto, de kaas en 1 el pastakookwater.
Laat de pasta uitlekken in een vergiet en doe de pasta daarna terug in de pan.
Roer het ricottamengsel en de rucola door de pasta.
Garneer met de geroosterde tomaten.
350 gr kerstomaatjes
3 el olijfolie
1 el balsamicoazijn
1 el honing
peper en zout
300 gr pasta
250 gr ricotta
1 volle el rode pesto
60 gr Parmezaanse kaas
40 gr rucola
Verwarm de oven voor op 225C.
Leg de kerstomaatjes op een bakblik en prik ze een paar keer in met een cocktailprikker.
Meng de olie, azijn, honing, peper en zout en schenk de dressing over de tomaatjes.
Zet het bakblik 15 minuten in de oven.
Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Roer de ricotta los met de pesto, de kaas en 1 el pastakookwater.
Laat de pasta uitlekken in een vergiet en doe de pasta daarna terug in de pan.
Roer het ricottamengsel en de rucola door de pasta.
Garneer met de geroosterde tomaten.
Reacties
Een reactie posten