Deze schnitzel staat in de laatste Delicious en is erg lekker met de sperziebonen en de aardappeltjes met hazelnoten uit hetzelfde blad. Van de korst lag helaas iets meer in de pan dan op de schnitzel, maar ook de losse kruimels waren niet te versmaden.
2 dunne varkensschnitzels
40 gr oude boerenkaas, fijngeraspt
4 el paneermeel
2 el bloem
1 ei
olijfolie
klontje boter
Sla de schnitzels tussen plastic eventueel nog wat dunner.
Bestrooi het vlees met peper en zout.
Meng de kaas met het paneermeel op een bord.
Klop het ei los met een halve el water in een diep bord.
Strooi de bloem in een ander bord.
Haal de schnitzel eerst door de bloem, dan door het ei en als laatste door het kaas-paneermengsel.
Verhit een scheutje olijfolie met een klontje boter in een koekenpan.
Bak de schnitzels op middelmatig vuur in 2 - 3 minuten per kant krokant en net gaar.
Reacties
Een reactie posten