Na veel kip de afgelopen tijd gegeten te hebben, hadden we wel weer eens zin in biefstuk. Het werd deze met een marsalasaus met daarbij geroosterde groenten.
2 biefstukjes
4 plakjes serranoham
125 gr champignons in plakjes
0,5 dl marsalawijn
0,5 dl kookroom
klein schepje suiker
peper en zout
Wikkel de ham om de biefstukjes.
Verhit een klontje boter in een pan en bak de biefstukjes.
Blus af met de wijn en laat even inkoken.
Neem de biefstukjes uit de pan en laat afgedekt met aluminiumfolie rusten terwijl je de rest van de saus maakt.
Voeg de champignons toe aan de ingekookte wijn en laat 5 minuten meebakken/koken.
Voeg een klein schepje suiker toe.
Schenk de kookroom toe en verwarm nog even goed door.
2 biefstukjes
4 plakjes serranoham
125 gr champignons in plakjes
0,5 dl marsalawijn
0,5 dl kookroom
klein schepje suiker
peper en zout
Wikkel de ham om de biefstukjes.
Verhit een klontje boter in een pan en bak de biefstukjes.
Blus af met de wijn en laat even inkoken.
Neem de biefstukjes uit de pan en laat afgedekt met aluminiumfolie rusten terwijl je de rest van de saus maakt.
Voeg de champignons toe aan de ingekookte wijn en laat 5 minuten meebakken/koken.
Voeg een klein schepje suiker toe.
Schenk de kookroom toe en verwarm nog even goed door.
Reacties
Een reactie posten