Een lekkere, zomerse salade voor bij eenvoudige pasta.
300 gr spinazie, gewassen
2 el pijnboompitten
2 bosuitjes in ringen
1 el zachte mosterd
1 el witte balsamicoazijn
4 el olijfolie
3 sneetjes oud brood, korstjes verwijderd
30 gr kruidenboter
Klop de mosterd, azijn en olie tot een dressing.
Bestrijk het brood met de kruidenboter en snij in blokjes.
Verhit een koekenpan zonder vet en rooster de pijnboompitten goudbruin en laat daarna afkoelen op een bord.
Bak nu de stukjes brood in de koekenpan al omscheppend bruin.
Schep de spinazie en de bosui door de dressing en strooi de pijnboompitjes en croutons over de salade.
300 gr spinazie, gewassen
2 el pijnboompitten
2 bosuitjes in ringen
1 el zachte mosterd
1 el witte balsamicoazijn
4 el olijfolie
3 sneetjes oud brood, korstjes verwijderd
30 gr kruidenboter
Klop de mosterd, azijn en olie tot een dressing.
Bestrijk het brood met de kruidenboter en snij in blokjes.
Verhit een koekenpan zonder vet en rooster de pijnboompitten goudbruin en laat daarna afkoelen op een bord.
Bak nu de stukjes brood in de koekenpan al omscheppend bruin.
Schep de spinazie en de bosui door de dressing en strooi de pijnboompitjes en croutons over de salade.
Reacties
Een reactie posten