Vandaag had ik een tussendienst en ben dan rond half 8 thuis. Vaak eten we dan iets wat makkelijk op te warmen of warm te houden is. Dit keer werd dat de pittige pasta.
potje hüttenkäse à 200 gr
1 teentje geperste knoflook
1 rode peper, zaadlijsten verwijderd en fijngehakt
125 gr gerookte spekreepjes
1 blik tomatenblokjes
0,5 el oregano
200 gr pasta
basilicum
Laat de hüttenkäse uitlekken.
Bak de spekreepjes uit in 2 el olijfolie en schep uit de pan.
Bak de knoflook en peper kort in de achtergebleven olie.
Voeg de tomatenblokjes en oregano toe en laat 15 min. sudderen.
Kook de pasta gaar en giet af.
Meng de pasta met de tomatensaus en de spekreepjes.
Doe de pasta in een ovenschaal en verdeel de hüttenkäse erover.
Besprenkel met nog een beetje olie en bestrooi met peper en zout.
Zet de ovenschaal 5 tot 8 minuten onder de ovengrill.
Strooi er een beetje basilicum over.
Reacties
Een reactie posten