Morgen wordt onstuimig weer verwacht met windstoten en storm. En ik heb mij ingeschreven voor de Zevenheuvelenloop...... Dat gaat wat worden!
Aan deze pasta zal het in ieder geval niet liggen. Ik heb 'm van BBC GoodFood marathon meal plan en eerder al gegeten voor de Dam-tot-Dam en de halve marathon van Bournemouth. Samen met deze peren-bramencrumble een heerlijke maaltijd. Ook voor niet-hardlopers :-)
200 gr pasta
150 gr kastanjechampignons, in plakjes
75 gr bacon, in reepjes
1 kleine eetlepel pesto
100 ml crème fraîche
handje basilicumblaadjes
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bak de baconreepjes en champignonplakjes ongeveer 5 minuten op hoog vuur tot de champignons goudbruin zijn.
Giet de pasta af en bewaar een paar eetlepels van het kookwater.
Roer de champignons met de pesto, crème fraîche een de meeste basilicumblaadjes door de pasta.
Verdun eventueel met wat kookwater.
Verdeel over 2 borden en garneer met wat basilicumblaadjes.
Reacties
Een reactie posten