Afgelopen zondag heb ik koffie-ijs gemaakt omdat ik nog wat mascarpone over had. Maar bij het maken van dit heerlijke ijs hield ik weer 2 eiwitten over, zo blijf je aan de gang. De oplossing werd dit makkelijke recept voor kokosmakronen uit de Hallo Jumbo.
2 eiwitten
80 gr fijne kristalsuiker
80 gr gemalen kokos
Verwarm de oven voor op 175C.
Roer de eiwitten, suiker en kokos door elkaar in een steelpan.
Verwarm het deeg 4 minuten op laag vuur, let op dat het deeg niet verkleurd.
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Schep met behulp van 2 lepels 8 bergjes kokosdeeg op de bakplaat.
Bak de kokosmakronen in 20 minuten gaar en goudbruin.
2 eiwitten
80 gr fijne kristalsuiker
80 gr gemalen kokos
Verwarm de oven voor op 175C.
Roer de eiwitten, suiker en kokos door elkaar in een steelpan.
Verwarm het deeg 4 minuten op laag vuur, let op dat het deeg niet verkleurd.
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Schep met behulp van 2 lepels 8 bergjes kokosdeeg op de bakplaat.
Bak de kokosmakronen in 20 minuten gaar en goudbruin.
Reacties
Een reactie posten