Er staan al meerdere roerbakschotels met noedels op het blog, maar deze mag ook niet ontbreken.
80 ml sojasaus
2 el zoete chilisaus
2 tl wokolie
2 tenen knoflook, fijngehakt
1 tl gedroogde chilivlokken
1 el oestersaus
300 gr biefstuk in reepjes
125 gr noedels
200 gr peultjes of sugar snaps,in de lengte gehalveerd
150 gr gemengde paddenstoelen, in plakken
2 bosuitjes, in ringetjes
Meng de sojasaus, chilisaus, wokolie,chilivlokken en oestersaus.
Voeg de biefstuk toe en laat minstens 10 minuten marineren.
Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking en voeg de laatste 2 minuten de peultjes toe.
Giet af, spoel na met koud water en laat uitlekken.
Verhit olie in een wok en roerbak het vlees met de marinade 6 minuten.
Voeg de noedels en peultjes toe en roerbak 1 minuut.
Voeg de paddenstoelen toe en roerbak nog eens 1 à 2 minuten.
Verdeel over 2 borden en bestrooi met bosui.
Reacties
Een reactie posten