Vis is niet echt mijn ding. Maar er zijn wel hele leuke recepten met vis, dus af en toe probeer ik wat. Nog wel vooral met 'beginnersvis' als tilapia en pangafilet. Die hebben niet zo'n sterke vissmaak.
2 pangafilets
4 plakken serranoham
4 kleine takjes rozemarijn
olijfolie
peper en zout
Verwarm de oven voor op 200C.
Verdeel de filets in vier gelijke delen.
Bestrooi de stukjes met peper en zout.
Leg op ieder stukje een takje rozemarijn.
Wikkel om ieder stukje een plak serranoham.
Leg de pakketjes met de naad naar beneden in een ovenschaal.
Besprenkel met olijfolie.
Laat de vispakketjes in 20 minuten gaar worden in de oven.
Serveer met bijvoorbeeld gewokte spinazie en tortellini met tomatensaus.
2 pangafilets
4 plakken serranoham
4 kleine takjes rozemarijn
olijfolie
peper en zout
Verwarm de oven voor op 200C.
Verdeel de filets in vier gelijke delen.
Bestrooi de stukjes met peper en zout.
Leg op ieder stukje een takje rozemarijn.
Wikkel om ieder stukje een plak serranoham.
Leg de pakketjes met de naad naar beneden in een ovenschaal.
Besprenkel met olijfolie.
Laat de vispakketjes in 20 minuten gaar worden in de oven.
Serveer met bijvoorbeeld gewokte spinazie en tortellini met tomatensaus.
Reacties
Een reactie posten