Wij houden erg van pittige curry's, maar deze uit de Allerhande leek mij ook wel wat. Tijdens het maken dacht ik dat het een saaie curry zou zijn, maar hij bleek toch echt wel lekker. Inderdaad een milde curry, maar zeker niet saai.
3 ons kippendijen, in reepjes
2 uien, in ringen
400 gr zoete aardappelen, in blokjes van 1 cm
150 gr sugarsnaps, schoongemaakt
1 blik à 400 gr kikkererwten
2 kopjes zilvervlies of basmatirijst
1 el garam masala
1 blik à 400 ml kokosmelk
1 el olie
koriander
Kook de rijst volgen de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit 1 el olie in een pan en roerbak de kip in 2 minuten goudbruin.
Voeg de zoete aardappel, garam masala en wat zout toe en bak 2 minuten.
Voeg de sugarsnaps, kikkererwten en kokosmelk toe en breng aan de kook.
Laat op laag vuur 15 minuten koken.
Serveer de curry met de rijst en strooi er naar smaak koriander over.
3 ons kippendijen, in reepjes
2 uien, in ringen
400 gr zoete aardappelen, in blokjes van 1 cm
150 gr sugarsnaps, schoongemaakt
1 blik à 400 gr kikkererwten
2 kopjes zilvervlies of basmatirijst
1 el garam masala
1 blik à 400 ml kokosmelk
1 el olie
koriander
Kook de rijst volgen de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit 1 el olie in een pan en roerbak de kip in 2 minuten goudbruin.
Voeg de zoete aardappel, garam masala en wat zout toe en bak 2 minuten.
Voeg de sugarsnaps, kikkererwten en kokosmelk toe en breng aan de kook.
Laat op laag vuur 15 minuten koken.
Serveer de curry met de rijst en strooi er naar smaak koriander over.
Reacties
Een reactie posten