De Allerhande is vernieuwd. Eerlijk gezegd ben ik er niet helemaal weg van, het gaat een beetje terug in de tijd. Het geeft mij een jaren '80 of '90 gevoel. Misschien is het gewoon wennen. Deze pasta was in ieder geval erg lekker.
200 gr pasta
olijfolie
250 gr kastanjechampignons, in plakjes
450 gr spinazie
150 gr roomkaas met kruiden, bijvoorbeeld Paturain
100 gr Coburgerham, in reepjes
Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit 2 el olijfolie in een grote koekenpan en bak de champignons in 5 minuten goudbruin.
Was de spinazie en laat goed uitlekken.
Voeg de spinazie in delen toe aan de champignons en laat al omscheppend slinken.
Giet eventueel overtollig vocht af en voeg de roomkaas toe.
Verwarm 2 minuten.
Meng de hamreepjes met het spinazie-champignonmengsel door de pasta en serveer.
200 gr pasta
olijfolie
250 gr kastanjechampignons, in plakjes
450 gr spinazie
150 gr roomkaas met kruiden, bijvoorbeeld Paturain
100 gr Coburgerham, in reepjes
Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit 2 el olijfolie in een grote koekenpan en bak de champignons in 5 minuten goudbruin.
Was de spinazie en laat goed uitlekken.
Voeg de spinazie in delen toe aan de champignons en laat al omscheppend slinken.
Giet eventueel overtollig vocht af en voeg de roomkaas toe.
Verwarm 2 minuten.
Meng de hamreepjes met het spinazie-champignonmengsel door de pasta en serveer.
Reacties
Een reactie posten