Ik vind het echt niet erg om veel pannen te gebruiken en een grote afwas te hebben, maar dan moet het eten ook wel heel erg lekker of bijzonder zijn. En dat was dit niet; het was 'gewoon'. Uit de Allerhande van februari.
3 iets kruimige aardappelen, geschild
2 eieren
300 gr prei, in ringen
2 el olie
1 flinke el kerriepoeder
150 ml groentebouillon
250 gr tuinerwten uit de diepvries
125 gr noedels
Snij de aardappelen in blokjes van 2 cm.
Kook de blokjes in 5 minuten beetgaar.
Kook de eieren in 8 minuten hard en pel ze.
Kook de prei 2 minuten en laat uitlekken.
Verhit de olie in een wok en bak de aardappelblokjes met de kerriepoeder 4 minuten.
Voeg de bouillon, erwtjes en eieren toe en laat 10 minuten zachtjes koken.
Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit nog een beetje olie in een pan en bak de prei 3 minuten.
Voeg de noedels toe en bak nog 2 minuten.
Meng alles door elkaar of serveer de noedels apart.
Reacties
Een reactie posten