Drie makkelijke hapjes voor bij de borrel!
Bestrijk een zachte bloemtortilla met mangochutney en leg daarop plakjes serranoham en sla. Rol de tortilla strak op, snijd in stukjes en zet vast met een cocktailprikker.
Kook eieren hard en halveer de eieren. Prak het eigeel fijn en roer het met wat zachte roomkaas en mayonaise tot een smeuïg geheel. Breng op smaak met zout, peper, kerriepoeder en bieslook. Maak met een spuitzak mooie rozetten van de vulling en strooi er nog wat bieslook over.
Leg wat rucola in een snackcup. Druppel er een beetje Crema di balsamico op. Leg een stukje gevulde brie erbij en maak het geheel af met een halve walnoot.
Bestrijk een zachte bloemtortilla met mangochutney en leg daarop plakjes serranoham en sla. Rol de tortilla strak op, snijd in stukjes en zet vast met een cocktailprikker.
Kook eieren hard en halveer de eieren. Prak het eigeel fijn en roer het met wat zachte roomkaas en mayonaise tot een smeuïg geheel. Breng op smaak met zout, peper, kerriepoeder en bieslook. Maak met een spuitzak mooie rozetten van de vulling en strooi er nog wat bieslook over.
Leg wat rucola in een snackcup. Druppel er een beetje Crema di balsamico op. Leg een stukje gevulde brie erbij en maak het geheel af met een halve walnoot.
Reacties
Een reactie posten