Een oudje van de website van Allerhande. Lekker, maar we vonden het een beetje pit missen. De volgende keer dat ik hem ga maken doe ik er nog wat spek door. Serveer met een frisse komkommersalade.
5 plakjes deeg voor hartige taart
4 middelgrote uien, in ringen
1 Gelderse rookworst (200 gr), in plakjes
3 eieren
4 eetlepels melk
100 g gemalen belegen kaas
Verwarm de oven voor op 200C.
Laat het deeg ontdooien.
Verhit een flinke scheut olijfolie in een koekenpan en bak zachtjes de uiringen 10 minuten.
Vet een vorm goed in en bekleed de vorm met het ontdooide deeg.
Verdeel de ui over de bodem.
Leg de plakjes worst over de uiringen.
Klop de eieren los met melk, zout en peper en giet over de taart.
Bestrooi de taart met de geraspte kaas.
Bak de taart in 35 minuten gaar en goudbruin.
5 plakjes deeg voor hartige taart
4 middelgrote uien, in ringen
1 Gelderse rookworst (200 gr), in plakjes
3 eieren
4 eetlepels melk
100 g gemalen belegen kaas
Verwarm de oven voor op 200C.
Laat het deeg ontdooien.
Verhit een flinke scheut olijfolie in een koekenpan en bak zachtjes de uiringen 10 minuten.
Vet een vorm goed in en bekleed de vorm met het ontdooide deeg.
Verdeel de ui over de bodem.
Leg de plakjes worst over de uiringen.
Klop de eieren los met melk, zout en peper en giet over de taart.
Bestrooi de taart met de geraspte kaas.
Bak de taart in 35 minuten gaar en goudbruin.
Reacties
Een reactie posten