Van de camping-picknick van vorige week wilde ik nog deze gehaktballetjes uit de zomer Allerhande op het blog zetten.
500 gr half-om-half gehakt
6 el ketjap
3 el pindakaas met stukjes noot
2 tl sambal oelek of badjak
3 el zoete chilisaus
Kneed het gehakt goed door met 3 el ketjap, de pindakaas, peper, zout en de sambal.
Draai met vochtige handen balletjes ter grootte van een walnoot.
Bak de balletjes in een koekenpan zonder olie of boter in 8 minuten bruin en gaar.
Laat de balletjes afkoelen.
Meng de rest van de ketjap met de chilisaus.
Serveer de gehaktballetjes met de saus.
500 gr half-om-half gehakt
6 el ketjap
3 el pindakaas met stukjes noot
2 tl sambal oelek of badjak
3 el zoete chilisaus
Kneed het gehakt goed door met 3 el ketjap, de pindakaas, peper, zout en de sambal.
Draai met vochtige handen balletjes ter grootte van een walnoot.
Bak de balletjes in een koekenpan zonder olie of boter in 8 minuten bruin en gaar.
Laat de balletjes afkoelen.
Meng de rest van de ketjap met de chilisaus.
Serveer de gehaktballetjes met de saus.
Reacties
Een reactie posten