Deze week kreeg ik weer een stapeltje culinaire magazines van de verschillende supermarkten. Dat wordt weer veel uitproberen! Vandaag deze noedelsalade uit het C1000-magazine.
half pak woknoedels à 284 gram
4 el pindakaas
5 el kokosmelk
2 el ketjap
3 el zoete chilisaus
75 gr wortelreepjes
1 gerookte kipfilet in plakjes
75 gr jonge bladsla
3 el geroosterde pinda's
Kook de noedels gaar, giet af en spoel af met koud water.
Meng de pindakaas, kokosmelk, ketjap en chilisaus tot een gladde saus.
Voeg eventueel een beetje sambal oelek erdoor voor iets meer pit in de saus.
Als de saus erg dik is, kun je hem met een beetje water aanlengen.
Meng de noedels, wortelreepjes, gerookte kip en de sla in een ruime kom.
Verdeel de salade over 2 borden en lepel de saus erover.
Garneer met de geroosterde pinda's.
Reacties
Een reactie posten